Gewichtsconsulent

Als gediplomeerd BGN-Gewichtsconsulent begeleid en adviseer ik mensen door middel van  een persoonlijk voedingsplan op maat, op weg naar een gezond eet- en leefpatroon, waardoor een gezond gewicht wordt bereikt.

Wil jij graag afvallen, maar weet je niet meer hoe? Of zijn er gezondheidsredenen waarvoor het noodzakelijk is om een gezonde leefstijl te creëren? Dan kan je bij mij terecht.

Samen werken we naar een gezond gewicht toe en zorgen we er voor dat het resultaat blijvend is. Blijvend resultaat vind ik namelijk net zo belangrijk als het doel behalen. We ontwikkelen samen een nieuwe gezonde levensstijl die bij jou past. We kijken naar je huidige voedingspatroon en gaan samen een op maat gemaakt plan samenstellen wat past bij jouw doelstellingen.

Wat doen ik als gewichtsconsulent?

Als gewichtsconsulent begeleid ik jou op weg naar een gezond eet- en leefpatroon. Afhankelijk van het begeleidingspakket waarvoor je kiest kom je een aantal keer op consult. Tijdens het consult bespreken we 1 op 1 jouw persoonlijke doelstellingen en het proces hier naar toe.

“Ik ben niet op dieet, ik creëer samen met Mirjam een gezonde leefstijl”

“Afvallen vind ik niet makkelijk, maar de begeleiding kan het wel iets makkelijker maken en het zorgt bij mij voor extra motivatie”

Gewichtsconsulent Mirjam Nicolai
Mirjam Nicolai is een gediplomeerde Gewichtsconsulent en daarnaast Personal trainer en Fysiotherapeut i.o. Sinds 2014 is ze gestart met Nicolai Personal Training & Gewichtsconsulent. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van het proces van afvallen,  het creëren van een gezonde leefstijl of het behalen van de gewenste doelstellingen. Mirjam heeft een grote passie voor lekkere en gezonde voeding en wil anderen graag helpen, inspireren en motiveren met afvallen en zorgen voor een blijvend resultaat.

Opleidingen:

  • Gewichtsconsulent en lifestyle adviseur (BGN-geregistreerd)voeding
  • Fitness- Health Coordinator – Personal Trainer
  • Fitness trainer A & B
  • Fysiotherapeut i.o. 4ejaars
  • NAH – Niet Aangeboren Hersenletsel Bewegingsdeskundige
  • Sportmassage (NGS-geregistreerd)
  • Sportvoeding – lifestylecursus
  • Meer Bewegen voor Ouderen
  • Beweegkuur Instructeur
Pakket 1 - eenmalig voedingsadvies
€75,-
Zonder begeleiding
Kennismakingsgesprek
Intake gesprek
Persoonlijk voedingsplan
Variatielijst
1 vervolgconsult
 
 
 
Pakket 2 - 10 weken pakket
€175,-
1 op 1 begeleiding
5-10 kilo afvallen
Kennismakingsgesprek
Intake gesprek
Persoonlijk voedingsplan
Variatielijst
5 vervolgconsulten
Bereikbaar via app/sms en e-mail voor al je vragen
 
Pakket 3 – 20 weken
€275,-
1 op 1 begeleiding
meer dan 10 kilo afvallen
Kennismakingsgesprek
Intakegesprek
Persoonlijk voedingsplan
Variatielijst
8 vervolgconsulten
1 supermarktconsult
Bereikbaar via app/sms en e-mail voor al je vragen en contactmomenten

Is er geen pakket die aansluit bij jouw wensen of wil je het graag combineren met personal training & een trainingsschema? Het is mogelijk om in overleg een passend pakket samen te stellen.