Personal Training

Mirjam NicolaiPersonal Training in Groningen

Nicolai Personal Training staat voor professionele 1 op 1 begeleiding op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Het is mijn missie om te zorgen dat jij erachter komt wat voor jou het beste werkt en welke lifestyle bij jou past. Om je verder te helpen met je persoonlijke doelen wil ik graag een duidelijk beeld van je hebben, dit doen we tijdens de intake; Wie ben je? Wat zijn je doelstellingen? Maar vooral, waarom heb je deze doelen! Na de kennismaking en de intake ga je 1 op 1 aan de slag met mij als Personal Trainer. De trainingen zullen heel gevarieerd en afwisselend zijn. Hardloop trainingen, bootcamp, HIT, core workout, kettlebel training, TRX en functionele krachttraining. Door te werken met kettlebells, dumbels en trx banden kunnen we naast conditioneel ook heel functioneel en gericht trainen. Naast deze begeleiding krijg je ook uitgebreid advies over voeding en lifestyle.

Voor elk niveau en elke individu is personal training mogelijk. Ben jij diegene die graag wil afvallen of juist strakker wil worden, heb je een stok achter de deur nodig? Of heb je iemand nodig die je motiveert om je specifieke doelstelling te behalen, fitter, strakker en gezonder te worden. Op basis van je intake stellen we samen een plan op en gaan we er met de volle 100% tegenaan.

Dat is de basis voor succes!

Tijdens de intake bespreken we een aantal zaken; doelstellingen, trainingservaring, voeding, lifestyle, blessures en eventuele mogelijke obstakels etc. Aan de hand van deze gegevens en de testen wordt een advies en trainingsprogramma opgesteld. Door tussentijds evaluatie momenten in te plannen worden de vorderingen goed in de gaten gehouden. De trainingen kunnen hierop weer aangepast worden zodat er continue de juiste trainingsprikkel wordt toegepast en de voortgang niet stagneert.

Personal Training is er vanaf €27,50,- per les.

Heb jij interesse in personal training en/of voedingsadvies/gewichtsconsulent consult? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierbij kun je vrijblijvend kijken of personal training / coaching bij jou past. Je kan je aanmelden door contact op te nemen via het contactformulier.

Personal Training

Pakket 1
€ 200,00
5 lessen €40,00 per les.
*
 
Pakket 2
€ 375,00
10 lessen €37,50 per les.
Testen en metingen
 
Pakket 3
€ 700,00
20 lessen €35,00 per les.
Testen en metingen.